Trimmaus Fancy Tail Lahti

Fancy Tail yrittäjä Melina

Trimmaus Fancy Tail on elokuussa 2019 perustettu yritys, joka tarjoaa trimmaus- ja turkinhoitopalvelut kaiken kokoisille ja kaikenkarvaisille koirille sekä kissoille.

Yrityksen takana on lahtelainen kahden lapsen äiti ja pitkän linjan koiraharrastaja. Englanninspringerspanieleita olen kasvattanut vuodesta 2010 kennelnimellä Dingolina's. Sprinkkuja meillä on ollut vuodesta 2007 ja sitä ennen papillon ja phaleneita. Tällä hetkellä kotonamme asuu kolme springeriä.

Olen koulutettu ammattitutkinnon suorittanut trimmaaja, valmistuin Koulutuskeskus Salpauksesta 5/2020.

Harrastus- ja koirankasvastustaustani sekä eläinalan ammattitutkinto takaavat, että koirasi on osaavissa käsissä. Hoitoalalta ihmispuolella takanani on pitkä työura vuodesta 2003.

Koiran trimmaus

Trimmaamoni on viihtyisä, rauhallinen ja varustukseltaan tätä päivää. Pieni trimmaamon myymälä tarjoaa mm laadukkaat turkinhoitoaineet, tassuvahat ja ravintoöljyt.

Trimmaamo on esteetön, joten sisälle pääsee vaikka pyörätuolilla. Parkkipaikka löytyy oven edestä ja myös julkinen liikenne (linja-autot 21 ja 2) tuo lähelle.

Jokaisen asiakaskoiran kohdalla tehdään omistajan kanssa vähintäänkin suullisesti suunnitelma trimmauksen toteutuksesta. Asiakastyytyväisyys niin koiran kuin omistajan osalta on yritykseni päätavoite.

Kuulun seuraaviin yhdistyksiin

  • Suomen eläintentrimmaajat SETRI ry
  • Suomen Kennelliitto
  • Springerspanielit ry
  • Salpausselän Spanielikerho ry
  • Suomen koirankasvattajat SuKoKa ry
  • Suomen Yrittäjät

Lämpimästi tervetuloa!
<3 Melina Wiiskanta, Trimmaus Fancy Tail yrittäjä

Trimmaamon tilat Trimmaaja Tyytyväiset asiakkaat